Formålet med MGU Løb for alle


MGU Løb for alle

MGU løb for alle blev stiftet som en selvstændig afdeling i MGU regi, med formålet at være socialt anlagt uanset alder og kondition.

Formålet med løbeklubben er, som navnet siger, MGU Løb For Alle. Det drejer sig ikke om at komme først, det drejer sig om at have det godt sammen, være en del af det fællesskab som løb giver, ud over en styrkelse af konditionen og generel vedligeholdelse af formen.

Vi er en social klub, hvor både den urutinerede løber, som den rutinerede løber er velkommen. Man er lige uanset om man kan løbe 3 km eller en marathon. Det sociale og menneskelige er vigtigst.
Ud over den ugentlige træning, mødes vi også til forskellige arrangementer i løbet af året. Suppeløbet i februar, generalforsamlingen i februar, forskellige løb, sommerfesten, Triatlon (løb, badning og pizza) i august og ikke mindst vores traditionsrige julebanko. Sidst men ikke mindst er vi arrangør af Byfestløbet i Mejrup, med 464 deltagere i 2013, en stor succes.

Vi er en klub med mange glade medlemmer, derfor har vi tradition for stor opbakning til vores arrangementer, hvor vi hjælpes ad med at få tingene lavet, for sammen er vi stærke, uanset løbeformen.

I håb om at MGU Løb for Alle vil fortsætte den flotte fremgang i medlemstal, vil vi her byde nye medlemmer velkomne i klubben. Yderligere oplysninger kan fås ved formand Knud Nielsen mobil 22207704 eller sekretær Egon Jensen mobil 41109421

På gensyn i løbeklubben, der er også plads til dig.
Løberne som deltog i skovmotionisternes løb 2012
Seneste nyt
7.12.18
Glædelig Jul og et Godt Nytår.
Mejrup GU Fodbold
Mejrup Fodbold ønsker alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår.
Læs mere
7.12.18
DBU Jylland tilbyder ........
Mejrup GU Fodbold
Fyld viden på i vinterpausen
Læs mere
6.12.18
Vinter 2017
Mejrup GU Svømning
Læs mere
3.12.18
Fredag aften Julehygge
Mejrup GU Svømning
Læs mere
3.12.18
Vinterbadning
Mejrup GU Svømning
Læs mere
Kalender
28.12.18 - 30.12.18
HMH julestævne
Håndbold Mejrup Hvam
Læs mere
Mejrup GU  |   Elkjærvej 26   |   7500  Holstebro  |   97410920   |   webmaster@mgu.dk