STORT TRÆNER SCOOP TIL U16 PIGER LIGA 1

12. juli 2019
Vi er enorme glade og stolte over at kunne præsentere A-Licens træneren Lars Viggers som ny headcoach for vores talentfulde U16 piger.

Udover at have erhvervet sig UEFAs A-Licens, så har han et imponerende CV, hvor han blandt andet har stået i spidsen, for først Team Viborgs U18 DM hold og efterfølgende overtog han deres hold i 3F ligaen (landets bedste række). I den forbindelses trænede han store talenter, men størst af disse må man sige var en ung version af verdensstjernen Pernille Harder.
På det sidste har han trænet en masse talentfulde drenge i FS Holstebro, men han er nu mere end klar til at skifte tilbage til pigefodbold og tage styringen og sørge for Mejrups talentfulde årgang 2004 fortsætter deres enorme udviklingspotentiale.
Til at hjælpe Lars med opgaven står der intet mindre end 3 kvindelige klublegender klar i form af Dorthe Baunbæk, Ulla Pedersen og Pia Madsen.

Kunne man tænke sig at blive en del af det stærke set-up for disse piger, er man altid velkommen til at komme og træne med.

www.mejrup-fodbold.dk


Seneste nyt
24.8.19
Yoga starter igen
Mejrup GU Fitness
MGU fitness udbyder
YOGA


Læs mere
Kalender
28.12.19 - 30.12.19
julestævne
Håndbold Mejrup Hvam
Læs mere
31.12.19
Nytårsløb.
MGU løb for alle
Nytårsløb, vi løber, går ca. ½ time, hvor efter vi mødes i Mejrup hallen ..
Læs mere
Mejrup GU  |   Elkjærvej 26   |   7500  Holstebro  |   97410920   |   webmaster@mgu.dk